L’ Institut Català d'Estudis de Seguretat neix amb l'objectiu de posar a l'abast dels professionals de la seguretat els coneixements i formació actualitzada imprescindibles per desenvolupar les tasques que els són pròpies.

L'actualització i reciclatge professional continuat són una de les demandes més generalitzades dels professionals de la seguretat de casa nostra. Si bé, des de l'Administració, s'inverteixen no pocs recursos en aquest sentit, massa vegades els continguts no satisfan totes les necessitats dels professionals que dins la quotidianitat de la seva tasca, han de fer front a realitats que van més enllà dels continguts estandarditzats que sovint es posen a la seva disposició.

L'Institut Català d'Estudis de Seguretat neix amb l'objectiu de tenir un caràcter complementari als coneixements que s'imparteixen des dels organismes oficials corresponents. De ser una opció formativa destinada a aquells professionals que, des d'una clara vocació de servei públic, volen millorar els seus coneixements amb continguts capdavanters, permanentment actualitzats, que els permetran desenvolupar les seves tasques amb més eficàcia i seguretat.

Per assolir les fites marcades, i després d'haver detectat les necessitats concretes, se seleccionaran els professionals més idonis dins els diferents cossos policials, la judicatura, àmbit privat, etc. per tal de poder satisfer les expectatives dels més exigents.

Així doncs, a partir d'aquest moment, i de la mà del Sindicat de Policies de Catalunya - SPC, els professionals de la seguretat de casa nostra tenen una eina més al seu abast.

ICES

Web optimitzada per a internet explorer 8 o superior
Veure normativa ICES