Detall de la Noticia

UTTD, EINES DE SUPORT A LA INVESTIGACIÓ


Del 3 al 21 d'abril
Aquest curs té per finalitat conèixer quines tasques realitzen les Unitats Territorials de Tractament de Dades dins l'àmbit de l'anàlisi de la investigació criminal. Per fer-ho és necessari saber on es troben enquadrades dins de l'organisme policial. Aquestes es troben dins de les Àrees d'Investigació Criminals de la DIC i per tant, l'anàlisi i estudi de les dades son aquelles amb les que treballa la Divisió d'Investigació Criminal.
El curs està dividit de tal manera que hi ha un primer apartat on es fa referència a aquella informació que es treballa diàriament i que serveix, entre d'altres, per complimentar el Butlletí setmanal d'Investigació. També es coneixerà els aplicatius i eines principals per realitzar l'extracció i anàlisi de la informació.
En un segon gran bloc es fa referència a aquells requeriments que es gestionen des de les UTTD i que són peticions d'informació a altres organismes policials, públics o privats.
Amb tota aquesta informació es pretén que l'alumne amplii coneixements d'altres unitats del cos de Mossos d'Esquadra, de tal manera que li pugui ser d'ajuda en cas de voler recercar informació o fer qualsevol petició policial a un organisme extern que faci referència a l'àmbit de la investigació criminal.


Pots inscriure't aquí o escrivint a info@ices.cat


Atenció si fas la inscripció mitjançant la web, recorda fer una captura de pantalla del comprovant de pagament i enviar-la per correu a info@ices.cat


Web optimitzada per a internet explorer 8 o superior
Veure normativa ICES