Detall de la Noticia
Apunta't ara a Atracaments!
27/03/2023
Ices

ATRACAMENTS

Del 24 d'abril al 12 de maigEls objectius es divideixen en la correcta definició dels atracaments, la seva tipologia i desenvolupament, la metodologia d'investigació, així com el coneixement de diferents organitzacions criminals.

Analitzarem les diferents vessants que van des del delicte contra el patrimoni i l'ordre socioeconómic, les seves diferents característiques tant dels propis actors com del "modus operandi" i els diferents mètodes d'investigació depenent de les característiques esmentades.

Les organitzacions criminals tenen un funcionament determinat, una estructura jeràrquica estipulada i uns objectius econòmics diferents, enfocats a especialitats delictives concretes. Per això, és imprescindible conèixer una per una cadascuna d'aquestes organitzacions i les seves especificitats i així poder enfocar la investigació de manera correcta.


Pots inscriure't aquí o escrivint a info@ices.cat


Atenció si fas la inscripció mitjançant la web, recorda fer una captura de pantalla del comprovant de pagament i enviar-la per correu a info@ices.cat

Web optimitzada per a internet explorer 8 o superior
Veure normativa ICES