Detall de la Noticia

INFORMACIÓ IMPORTANT ICES - CORONAVIRUS

Benvolguts/des,

Donada la situació d'excepcionalitat, hem pres la decisió de posposar la realització de les proves presencials de tots els cursos d'ICES.
No patiu, ja que una vegada estigui restablerta la normalitat, proposarem noves dates per a la realització d'aquestes proves i la gestió dels cursos
Els cursos que ja estaven iniciats seguiran amb normalitat fins a la seva data de finalització, no obstant, els que haurien d'iniciar-se a partir de la setmana vinent, poden patir modificacions en les seves dates, o bé per no poder garantir la disponibilitat del professorat, o per altres motivacions sobrevingudes.
Us demanem disculpes per les molèsties que tot això pugui suposar i desitgem que aquesta situació d'alerta sanitària sigui restablerta el més aviat possible.
Per qualsevol dubte o consulta, un podeu dirigir per correu electrònic a les direccións info@ices.cat o a spc@spc-me.cat
Evitem utilitzar el telèfon del despatx per tal de no saturar les línies i així deixar-les lliures per a les urgències laborals i/o jurídiques que es puguin ocasionar.

Atentament,

ICES
Web optimitzada per a internet explorer 8 o superior
Veure normativa ICES